Сесію відкрив і провів голова Старосинявської селищної ради Віталій Едуардович Здебський, на порядку денному депутати розглянули 42 питання, які стосувалися в основному життєдіяльності громади, закладення  важливого фундаменту розвитку соціально-економічної сфери Старосинявщини, адже  на сесії депутати розглянули і підтримали  близько 20 різних програм розвитку організацій та установ, медичної, освітянської сфер діяльності,  підтримки мобілізації, боротьби зі злочинністю, підтримки хворих та малозахищених верств населення, доформували необхідну для  налагодження життєдіяльності громади структуру, створивши окремі відділи, організації - як юридичні особи.

  Кожен депутат громади висловив своє бачення розвитку населених пунктів та окремих вулиць, дискутували з приводу виготовлення технічної документації будівництво каналізації, розподілу фінансів та будівництво водогону в селах . 

Голова громади В.Здебський наголошував на розвитку соціально-економічної сфери на селі за рахунок підписання договорів соціального партнерства з інвесторами та сказав, що кошти громади будуть рівномірно розприділятися на розвиток кожного населенного пункту, щоби люди не почувалися забутими.

  Від  фракції ВО «Свобода» в селищній раді було оприлюднено звернення до Кабінету Міністрів України, Верховної Ради з приводу перегляду цін на газ.

 Сесія тривало 4 з половиною години,  на сесії зареєструвалося для роботи 25 депутатів Об’єднаної територіальної громади.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису