Фото без описуГолова ОТГ Віталій Здебський  протягом тижня  проводив організаторські роботи із наведення належного благоустрою сіл та селища Старої Синяви  з нагоди 25-ої річниці Незалежності України.  Кожен вид  робіт було детально обговорено із керівниками комунальних підприємств «Старосинявський комунгосп» та «Центральний водоканал», підрядниками  виконання  робіт та  окремими депутатами селищної і районної рад, громадськістю краю. 

Згідно  « Програми  розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою озелененню, поліпшення стану довкілля Старосинявської селищної ради на 2016-2020 роки», прийнятої на сесії селищної ради 17 травня 2016 року, було закуплено селищною радою  квітники,   малі архітектурні споруди  для  місць для паркування, лавки та сміттєві баки.  На програму депутати селищної ради виділили кошти на 2016 рік в сумі 350 тис. грн.

Нині уже виставлено лавки  та сміттєві баки у  центрі селища в громадських місцях, побілено бордюри та прибрано, обкошено території.

Як зазначив голова  громади Віталій Здебський, селищна рада із депутатським корпусом і надалі  втілюватиме в життя реальні плани та задуми жителів сіл і селища, лише варто розуміти, що кожен практичний крок  робиться поступово та обдумано.Тепер в центрі селища дитячий майданчик та площу прикрашають  дерев’яні  лавки, а незабаром встановлюватимемо  гарно оформлені квітники і півсфери для місць паркування. Доречно було б, якби кожен із підприємців оформив свою територію належним чином і навів благоустрій та  виростив квіти біля входу в приміщення свого магазину, ларка чи іншої  споруди, де працює…

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису 

Прес-служба ОТГ.