У залі засідань  адмінбудинку проходили курси підвищення кваліфікації цільового призначення у сфері цивільного захисту «Відповідальні консультаційних пунктів», проведені викладачем навчально-методичного України з надзвичайних ситуацій Гусарським Олександром Борисовичем.

16-ти годинний курс лекцій мали можливість освоїти виконуючі обов’язки старост сіл Старосинявської ОТГ та відповідальні працівники апарату селищної ради, яким після завершення лекцій було вручено посвідчення про функціональне  навчання (підвищення кваліфікаційного цільового призначення) у сфері цивільного захисту.

Виступив головний спеціаліст з питань  ТЕБ та НС апарату Старосинявської РДА Анатолій Бондар, який охарактеризував складну ситуацію зі сказом на території району, було обговорено шляхи недопущення цієї хвороби у населених пунктах громади та ліквідацію наслідків хвороби.

Кожному учаснику навчального процесу було надано папки із усіма необхідними матеріалами для проведення навчання та відповідних дій в надзвичайних ситуаціях із населенням. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Прес-служба ОТГ.