Незважаючи  на січневі  морози  бригади Старосинявського  району електричних мереж  продовжують працювати над виконанням програмних завдань, затверджених сесією Старосинявської селищної ради.  Селищною радою закуплено необхідне обладнання для  вуличного освітлення і  сьогодні  працівники  РЕМ  під керівництвом директора Олега Вікторовича Черниша  продовжили роботи з освітлення мікрорайону Браток у Старій Синяві.

Голова громади Віталій Здебський  та перший заступник селищного  голови Андрій Карпушин виїхали на об’єкт робіт, поспілкувалися із працівниками та  подякували    за  співпрацю, реалізацію селищної Програми з освітлення населених пунктів, під дію якої  депутати на сесії селищної ради  виділили  497 тисяч гривень, котрі на сьогодні  майже усі освоєно й освітлено  вулиці та села громади згідно  депутатських  звернень та заяв мешканців.

Дія програми з освітлення триватиме у 2017-му.  Важливим елементом серед громадськості є збереження того, що уже зроблено, та впровадження нових методів роботи.

Фото без описуФото без опису

 

Прес-служба ОТГ.