У районному Будинку культури проходили урочисті заходи з нагоди 20-річниці прийняття Основного Закону України  - Конституції України та Дня  державного службовця, участь в яких взяли  окремі депутати селищної ради, районної ради,  члени виконавчого комітету селищної ради та працівники Старосинявської селищної ради на чолі із головою громади Здебським Віталієм Едуардовичем.


    Артистами  районного Будинку культури, творчою молоддю було презентовано чудові концертні номери,  працівникам колективів  та ветеранам  державної  служби  вручено квіти, значки,  подаровано пісенні виступи з нагоди свята.
    Селищний голова, вітаючи присутніх із двома знаменними датами,  сказав:
                                   Шановні  старосинявці!
       Щиро вітаю вас з великим державним святом – 20-річницею прийняття Конституції України.   28 червня 1996 року назавжди залишиться видатною подією в сучасній історії української державності. Обравши шлях незалежного розвитку і закріпивши це в Конституції, Україна підтвердила своє прагнення розвивати і зміцнювати демократичну, соціальну, правову державу.
 Саме людина, її здоров’я, честь, гідність, недоторканість і безпека є найвищою соціальною цінністю у державі, хоча сьогодення ставить перед нами іншу реальність… 
  Конституційні норми, які б вони не були передовими і демократичними, самі по собі не змінять життя на краще. Сьогодні, аби перетворити зміст на результат, усім нам потрібна підвищена відповідальність, самовіддана праця кожного, повага  один до одного та взаєморозуміння.
  Нам потрібно прикласти чимало зусиль, щоб  збудувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де б панували гуманізм і справедливість,  матеріальний достаток співвідносився б із кількістю та якістю праці кожного.
  Шановні присутні, нехай це свято додає нам сил та впевненості для досягнення поставлених цілей на благо нашої держави та громади міста.
  Бажаю вам міцного здоров’я, миру, щастя, добра, благополуччя, натхнення та плідної праці в ім’я нашого спільного кращого майбутнього.
  Нині  також своє професійне свято святкують державні службовці Старосинявщини.  Ваша професія  особлива,  бо несете подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Від вашого професіоналізму, наполегливості, сумлінного виконання обов’язків залежить соціальна стабільність, рівновага у суспільстві, моральне, фінансове благополуччя населення, успіх масштабних реформ, ефективне вирішення актуальних соціально-економічних проблем. Ви  намагаєтесь  забезпечувати високоорганізований демократичний, правовий, і результативний розвиток  Старосинявського краю в умовах реформ.
    Шановні колеги! Міцного здоров'я, творчого натхнення у вашій нелегкій та відповідальній роботі, плідних та реальних здобутків, високої професійної майстерності.  Нехай з вами завжди буде мудрість, витримка і сила духу, які допоможуть зробити все можливе для створення економічно сильної, соціально стабільної  та духовно багатої  нашої  рідної громади.  Низький Вам уклін!

Прес-служба ОТГ.