Ввечері 19 грудня вся Україна запалювала перші новорічно-різдвяні вогники на ялинках у містах та селах.  Старосинявська громада теж відкрила головну ялинку громади зі святковими урочистостями на День Святого Миколая. Ведучі 9артисти районного Будинку культури,  викладачі Старосинявської ДМШ) зі словами:  «Темна нічка наступає, снігом білим засипає всі дороги і будинки, всі дерева і ялинки. Ніби різка на малюнку, сніг малює візерунки, двері в хату відкривай, йде до вас сам Миколай! Вітаючи всіх вас сьогодні, сказати хочу знов і знов,  нехай завжди будуть із вами: Надія, Віра і Любов! Хай добрий янгол із небес, боронить і не розчарує і дивних тисячі чудес, в житі всім вам дарує…» -,  запрошували усіх до танцю навколо ялинки.

Новорічні вогні на ялинці, яку встановили і прикрасили працівники КП «Старосинявський комунгосп» на чолі із директором підприємства Ігорем Федорчуком,   надали право запалити секретарю селищної ради Гарник Наталії Іванівні, яка щиро привітала усіх із  Миколаєм, наступаючими новорічно-різдвяними святами, побажала чистого людського щастя, щасливої долі, взаєморозуміння, радості і добра.


-   Рік, що минає, видався непростим для кожного із нас, але я вірю, що він став для нас усіх не лише роком випробувань, а й роком нового досвіду, знань і життєвої мудрості,- говорила Наталія Іванівна.

Щирі вітання адресували присутнім голова райдержадміністрації Ігор Русий та голова районної ради Василь Франчук.

Під час відкриття Новорічної ялинки було оголошено результати конкурсу на кращу новорічну іграшку.  Переможцями даного конкурсу стали вихованці Старосинявського будинку творчості школярів:

І місце – Скрипник Уляна
ІІ місце – Андрощук Настя
ІІІ місце – Федорчук Настя.

Переможці були нагороджені подарунками від виконавчого комітету селищної ради, які вручила заступник селищного голови Світлана Лакуста.  Іграшки всіх учасників конкурсу прикрашають Новорічну ялинку нашого селища і радують око.

Привітав присутніх депутат селищної ради, довірена особа в районі народного депутата Віктора Бондаря, Валерій Антонишин. Найменшим учасникам святкового дійства вручено подарунки від народного депутата України Віктора Васильовича Бондаря.

Щирі слова подяки за організацію та проведення заходу, облаштування новорічної ялинки громади, подарунки для дітей депутатський корпус, виконавчий комітет, апарат  селищної ради висловлює народному депутату України Віктору Васильовичу Бондарю, членам виконавчого комітету, керівникам  підприємств КП «Старосинявський комунгосп» Ігорю Федорчуку, Старосинявському РЕМ  Олегу Чернишу, педколективу та дітям Старосинявського Будинку творчості школярів (керівник Ніна Стасюк), відділу культури, національностей, релігій та туризму (начальник Богдан Німець),  працівникам КП «Старосинявський районний Будинок культури» (директор Анатолій Лотишко), колективу Старосинявської ДМШ (директор Сергій Кучер).

 

Прес-служба ОТГ.