УФото без опису зв’язку із повідомленням про важкі погодні умови, що згідно прогнозу синоптиків  мають скластися  13 листопада 2016 року, голова громади Віталій Здебський, перший заступник голови з питань діяльності виконавчих органів влади Андрій Карпушин, начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради  Олександр Пузирук  та представники комунальних служб селищної ради  відвідали навчально-виховні заклади  у Старій Синяві, Дашківцях та селищі Цукрозаводу  з метою контролю теплового режиму   в приміщеннях.

Із рятувальниками малих пожежних команд було обговорено питання  розчистки доріг в разі сильних снігопадів,  дотримання  населенням правил дорожньої безпеки під час ожеледі. У Пилявській МПК  уже встановлено  на базі трактора Т-150 новий відвал для снігу ВС- 3000, котрий закупили нещодавно.

Селищний голова Віталій  Здебський  під час зустрічі із директорами та працівниками МПК наголошував  на  дотриманні безпеки у приміщеннях та застеріг від необережного поводження на дорогах під час складних погодніх умов.

 

 

Прес-служба ОТГ.