Сьогодні 23 червня в Україні відзначали свято -  День державної служби, яке було  встановлено в Україні у 2003 році і відзначається щорічно цієї дати у День державної служби Організації Об’єднаних Націй. Старосинявці відзначили  свято  у залі адмінбудинку, де на урочисту частину запрошено ветеранів праці, котрі десятки літ трудилися на державній службі; усіх представників структурних  підрозділів та установ  району, державних службовців, котрі нині працюють, несуть щоденну відповідальну і почесну місію – служити людям.

Урочистості відкрили внесенням Державного Прапора та звучання  Державного Гімна України.

Зі  святом  держаних службовців Старосинявщини привітали ветеран державної служби Володимир Рейда, голова районної державної адміністрації Ігор Русий, керуючий справами селищної ради Оксана Бондарчук передала вітання від голови громади Віталія Здебського, депутатського корпусу селищної ради та виконавчого комітету селищної ради.   У цей день  ветеранам праці та працівникам була особлива увага -  грамоти, троянди та мелодійні пісні, які  дарували  присутнім співачка Леся Яловіцька, артисти Старосинявського районного будинку культури та гурт самобутніх артистів із Бабине.

Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу.

Тож, нехай ваші дії будуть мудрими, а щоденна робота викликає повагу та довіру громадян. 

Добра вам і здоров’я, невичерпної енергії, подальшої плідної праці на ниві служіння народу, нових звершень в ім’я розквіту нашого краю.


Прес-служба ОТГ.