Проведення педагогічної конференції перед початком навчального року  уже стала традиція.  І цього року 29 серпня  вперше в Об’єднаній Територіальній громаді зібралася дружна педагогічна родина Старосинявщини,щоби обговорити плани, перспективи розвитку освіти та проблеми.

У розширенній колегії відділу освіти, молоді, спорту, культури  виконавчого комітету Старосинявської селищної ради з нагоди нового навчального 2016-2017 року взяли участь: голова районної державної адміністрації Ігор Русий, голова райради Василь Франчук, заступник селищного голови Світлана Лакуста,  начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Михайло Хабоша, голова постійної  депутатської  комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури  і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту Симчишина  Галина Григорівна, котра у своєму виступі зупинилася на програмах освіти щодо оздоровлення дітей, розвитку освіти та підтримки творчої молоді, привітала колег із наступаючим 1-им вересня.

Питання, що розглянули на конференції:  підсумки зовнішнього незалежного оцінювання у 2016 році і завдання щодо підготовки до ЗНО – 2017 та підсумки роботи за 2015-2016 навчальний рік, завдання на 2016-2017 навчальний рік. З даних питань виступив начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури  виконкому  Старосинявської  селищної ради Олександр Пузирук і привітав учителів з початком нового навчального року.

У своєму виступі заступник селищного голови Лакуста Світлана Віталіївна  привітала педагогів із початком навчального року від імені голови громади Віталія Здебського та депутатського корпусу селищної ради, відмітила, що ми живемо у непростий час, однак, селищна рада не стоїть осторонь проблем освітян і відчуває свою відповідальність за розвиток освіти в районі. Селищною радою затверджено програму розвитку освіти Старосинявщини на 2016-2020 роки, яка передбачає фінансування освітянських закладів, на 2016 рік в бюджеті громади передбачено 13,5 млн. грн. на розвиток освіти, на даний час уже використано 8 млн. грн. Світлана Віталіївна  подякувала педагогічним колективам за проведені організаторську роботу  щодо ремонту приміщень шкіл, за самовіддану працю направлену на виховання та навчання підростаючого покоління. Побажала миру, злагоди, добра і міцного здоров’я. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.