Кожен сільський Будинок культури, не секрет нині, збудований ще за радянських часів, і лише поточні ремонти час від часу проводились за наявністю  коштів у бюджетах  колишніх сільських рад.  При процедурі передачі комунального майна районної ради згідно відповідних рішень сесій районної ради  все комунальне майно було передано на баланс Старосинявської селищної ради (ОТГ). 

Голова об’єднаної територіальної громади  Віталій Едуардович Здебський, перший заступник  селищного голови Андрій Андрійович Карпушин разом із начальником відділу культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради Богданом Петровичем Німцем та в.о. старост  відвідали клубні заклади у селах Адампіль, Івки, Харківці, Пасічна та зафіксували об’єми робіт з ремонту приміщень, щоби включити  дані об’єкти в перелік можливих ремонтних робіт, які планують проводитись за рахунок коштів перевиконання селищного бюджету за 2-ге півріччя 2016 року, а також  визначити обсяги робіт по благоустрою територій СБК.

Також, голова громади Віталій Здебський акцентував увагу на першочерговості проведення ремонтних робіт тих закладів соціальної сфери, де долучаються до співфінансування інвестори та є пропозиції сходу села згідно складених протоколів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.