У малому залі засідань проходило засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Карпушин Андрій Андрійович за участю 24 членів виконавчого комітету.

Фото без опису

На виконкомі першим питанням розглянуто: Про схвалення проекту рішення сесії «Про затвердження плану соціально-економічного розвитку Старосинявської селищної ради на 2017 рік», про що розповів перший заступник селищного голови   Андрій  Карпушин. В.о. старост обговорили дане питання і висловили пропозиції, що, розглядаючи  зміни до селищного бюджету чи зміни до певних програм розвитку, потрібно враховувати заплановані заходи у віддалених селах. Андрій Андрійович пояснив, що першочерговість виконання робіт визначалась найперше там, де було співфінансування інвесторів, і в планах  враховано кожне село, певний об’єкт.

На виконкомі схвалили проект рішення сесії «Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік», про що доповідала заступник начальника управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Інна Гноянко. Даний проект вирішили винести на сесію селищної ради.

Про прийняття на обслуговування до Територіального центру розповіла заступник селищного голови   Світлана Лакуста.

Підсумки роботи підбив перший заступник селищного голови  Андрій Карпушин.

 

Прес-служба ОТГ.