На виконання розпорядження голови селищної ради від 20.06.2-017р. №35/2017-р. «Про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення  Старосинявської селищної ради  до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 року», з метою перевірки стану готовності закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період розпочався об'їзд навчальних закладів, медичних установ та закладів культури  району.

Фото без опису16 серпня  робоча  група   у складі заступника голови Старосинявської селищної ради Лакусти С. В., заступника голови Старосинявської райдержадміністрації Ліщишиної О.В., начальника відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в області  Шикоряка В.М., відповідальних працівників виконавчого комітету селищної ради та райдержадміністрації  відвідали школи, дитячі садочки, ФАПи та клуби сіл Паплинці і Залісся, Старосинявський НВК «ЗОШ – І-ІІІ ступенів,гімназія» імені Олександра Романенка та центральну районну лікарню.

Членами робочої групи відзначається  в цілому належна підготовка   закладів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період. Відмічено, що навчальні заклади та ФАПи, які опалюються твердим паливом, повністю забезпечені дровами та вугіллям. У всіх навчальних закладах проведено вимір опору ізоляції електроустановок, розпочалась перевірка димових та вентиляційних каналів. Водночас керівництву деяких  закладів було вказано  на ряд недоліків, які необхідно  усунути до початку опалювального періоду.