Фото без описуУ залі районного будинку культури зібралась велика  педагогічна родина на свято  - День  працівників освіти, відоме серед громадськості, як День учителя.

Професійне Міжнародне свято працівників освіти було засновано ЮНЕСКО в 1994 році. В Україні День працівників освіти відзначають  з вересня 1994 року в першу неділю жовтня, а раніше святкували як День учителя.

У цей день зі сцени РБК линули щирі вітання  учительській громаді від голови райдержадміністрації Ігоря Русого, голови районної ради Василя Франчука, котрі вручили спільні грамоти райдержадміністрації та райради учителям. 

Заступник  селищного голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана  Лакуста  привітала педагогів:

Шановні учителі,  від імені голови громади  Здебського  Віталія Едуардовича  та депутатського корпусу селищної ради щиро вітаю вас із професійним святом.  Бажаю вам мирного неба, успіхів на професійній стежині, міцного здоров’я, шани та поваги від людей. Адже ваша професія відкриває  двері у  Світ знань, веде дорогою життя майбутнє покоління і допомагає будувати фундамент держави та нашої громади.

У свою чергу  селищна рада робить усі можливі кроки для  створення умов  якісного  навчання  наших дітей,  всебічного розвитку та підтримки  молодого покоління.


Світлана Віталіївна  вручила  Сертифікати та премії ім. Дениса Івановича Мельника :

  • Директору Старосинявської ЗОШ І-ІІ ст. №2 Трончуку Віталію Павловичу;
  • Методисту відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради  Грохольській Галині Василівні;
  • Учителю математики Пасічнянського НВК  Сьомик Світлані Василівні.


Зі сцени РБК чудовий концерт для учителів  дарували працівники Будинку культури, відділу культури, національностей та релігій виконкому селищної ради, Старосинявської ДМШ та творча молодь краю.

Учні вітали  своїх наставників осінніми букетами квітів та теплими словами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.