Фото без описуУ селищній раді більше 4-ох годин працювала постійна депутатська комісія з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, яку провів голова цієї комісії Олег Лучіцький за участі шести депутатів селищної ради, членів комісії. Розглянули усі питання, запропоновані на розгляд 29-ої чергової сесії селищної ради, та запропонували внести в порядок денний сесії такі питання:

  1. Про формування старостинських округів на території Старосинявської селищної ради;
  2. Призначення перших місцевих виборів старост сіл Старосинявської селищної ради.

Депутати селищної ради Володимир Кондратюк, Юрій Гурин внесли пропозицію щодо врахування в проект рішення кожної пропозиції від населеного пункту, які надійшли до апарату селищної ради, ознайомити із рішеннями загальних зборів громадян, які проводилися в селах.

Депутати не підтримали два питання, що стосуються надання дозволу на здачу в оренду частини приміщення Адампільського будинку культури за адресою с. Адампіль вул. Центральна, 3, для проведення фізкультурно-спортивних та культурних заходів, кафе-бару та Інтернет-клубу.

Заступник начальника відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради Наталія Дзюба інформувала про внесення змін до договору, депутати запропонували збільшити процентні ставки: ПП, що здійснює шиномонтаж - 8 %, та збільшити процентну ставку за оренду земельної ділянки « Київстару» – 12 %; запросити представників, що орендують земельні ділянки та оформляють земельну документацію на сесію.

Усі інші питання комісія і підтримала і запропоновано винести їх на чергову сесію селищної ради.

 

Прес-служба ОТГ.