З метою виконання наказу Міністерства юстиції України від 16.08.2017 року №2611/5 «Про реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО» відбувся виїзд “мобільної групи” в складі заступника начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації - начальника Управління державної реєстрації Світлани Лисюк, директора Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Григорія Гоцького, головного спеціаліста відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Хмельницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ольги Глазунової.

Фото без опису

 

Мобільна група здійснила виїзд в с. Лисанівці с. Пилява та смт. Стара Синява.

Активну участь в обговоренні під час виїзного прийому громадян взяли: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста, в.о. старост вищевказаних населених пунктів Григорій Брицький та Любов Назаренко.

Виїзд мобільної групи був спрямований на роз’яснення населенню чинного земельного законодавства, законодавчих можливостей запобіганню рейдерству.

Левову частку звернень до представників мобільної групи становили звернення, що стосуються саме землі, передання її в користування господарюючим суб’єктам на умовах оренди, розірвання договорів у зв’язку із малою орендною платою.

 

Прес-служба Старосинявського центру надання правової допомоги.