Ще місяць і зима увійде у свої володіння… Підготовка територій громади та багатоповерхових будівель до зимового періоду вимагає чимало затрат часу та спеціальної техніки.

Голова громади Віталій Здебський провів робочу нараду із працівниками комунальних підприємств щодо упорядкування та підготовки територій громади до зими, наведення належного благоустрою селища: вулиць і доріг, скверів та парків.

Фото без опису

 

Працівниками КП «Старосинявський комунгосп», (керівник Ігор Федорчук), організовано вивіз сучасною технікою - МАЗ 100 тонн щебеню для ямкового ремонту доріг у с.Пасічна, с.Красносілка.

Ущільнено графіки прибирання та вивозу сміття, оскільки наразі йде процес прибирання вулиць, парків і скверів та очищення їх від сухого опалого листя; проведено побілку бордюрів, прибирання центральної площі селища, вивезення твердих побутових відходів із кладовищ у Старій Синяві та Йосипівці, обкошування пам’ятних місць у центрі Старої Синяви та по вул.. Грушевського; ліквідовано стихійні сміттєзвалища біля місцевої автостанції.

Використовуючи новопридбану техніку комунгоспу - ПАТу у с.Пилявці спільно із працівниками районного сектору ГУ Державної служби надзвичайних ситуацій в Хмельницькій області проведено фарбування водонапірної башти в кілька етапів.

У парку біля стадіону ДЮСШ працівниками комунгоспу додатково висаджено листяні та хвойні молоді дерева; біля розвилки Стара Синява – Заставці встановлено знаки дорожнього руху, пофарбовано; разом із рятувальниками перевірили та усунули недоліки по вентиляційних каналах і димоходах у багатоповерхівках.

На індивідуальні замовлення громадян проведено глибоку оранку та дискування земельних ділянок.

Процес підготовки територій до зими триває, головне – погодні умови, котрі дозволять навести належний благоустрій.

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.