Фото без описуКнига – ключ до знань, джерело мудрості та дзеркало життя, а бібліотекар – хранитель культури, традицій, історії рідного краю. Вже стало доброю традицією кожного року 30 вересня святкувати Всеукраїнський день бібліотек.

Цього року  в читальному залі бібліотеки відбулося урочисте зібрання «Бібліотека – мудрість книг і щедрість серця», на якому були присутні керівники Старосинявської селищної ради, бібліотечні працівники, читачі та ті, хто любить і шанує книгу. Із професійним святом бібліотекарів привітала заступник селищного голови Лакуста С.В., яка наголосила на тому, що сьогодні бібліотеки – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського суспільства і саме від бібліотекарів залежить виховання підростаючого покоління. Світлана Віталіївна вручила грамоти  селищної ради  кращим бібліотекарям за  багаторічну сумлінну працю, відданість бібліотечній справі   та  з нагоди Всеукраїнськогодня бібліотек: 

  • Зваричук Любов Василівну, завідуючу Старосинявської  районної бібліотеки для дітей,
  • Шамрай Наталію Володимирівну, провідного методиста Старосинявської  центральної районної бібліотеки ,
  • Чорну Світлану Іванівну,бібліотекаря  I категорії  Старосинявської  центральної районної бібліотеки ,
  • Нежид Ларису Василівну, бібліотекаря  II категорії  Пилявської сільської  бібліотеки-філіалу ,
  • Заїкун Тетяну Іванівну, бібліотекаря  Мшанецької сільської бібліотеки- філіалу.

Подякували бібліотечним працівникам за працю начальник відділу культури, національностей, релігії та туризму селищної ради Німець Б.П. та директор ЦБС Іванець О.М. Із професійним святом бібліотекарів також привітав депутат районної ради Маліновський М.Й. Провідний методист ЦБС Шамрай Н.В. відзначила працю бібліотекарів у 10 номінаціях. Ведучі заходу методисти районного Будинку культури Ткачук З. В. та Поліщук О.І. з нагоди свята сказали теплі слова про ветеранів бібліотечної справи, побажали успіхів у роботі новим працівникам, які нещодавно прийшли працювати у бібліотечний колектив та подарували музичні вітання.

Цього дня у бібліотеці було багато квітів, звучали теплі слова вдячності бібліотекарям за працю та побажання щастя, здоров’я, миру, оптимізму та натхнення.

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ