Питання ремонту доріг  завжди викликало різні дискусії серед населення та органів місцевого самоврядування, і справа не в тому, що на даний вид робіт необхідно значне фінансування та залучення людського ресурсу і техніки, тут варто також врахувати дотримання законодавчої бази та бажання працювати. До голови  Об’єднаної територіальної громади  Віталія  Едуардовича  Здебського звернулися мешканці вулиці Шевченка, що в центрі Старої Синяви, оскільки дану вулицю не підсипали останні 5 років, внаслідок чого сталося розмивання  проїзної частини.  Дане питання гостро підіймали і депутати районної ради 6-го скликання – Олег Макаровський та Микола Маліновський.

  Селищний голова  організував  роботи по ремонту вулиці  із залученням інвесторів – керівник одного із структурних підрозділів  агрокомпанії  «Кернел» Рейда Володимир Філімонович  посприяв в ремонті вулиці, забезпечивши матеріалами – щебенем та мучкою. Голова громади  Віталій Здебський забезпечив виконання робіт, один із приватних  підприємців  залучив  для роботи  власну техніку. Роботи тривали кілька днів, і як наслідок – вулиця оновилась.

  У планах селищної ради – ефективно реалізувати завдання  двох програм  по ремонту та реконструкції вулиць до 2020 року, першочерговість у виконанні робіт буде надаватись тим населеним пунктам, де інвестори долучаться до робіт і в співфінансуванні проектів та інших ресурсів і допоможуть  реалізувати  поставлену мету. 

 

 

Прес-служба ОТГ.