Фото без описуУ селищній раді   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Головуюча  на комісії – заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук відкрила засідання, на яке прибуло 9  членів комісії із 11.  

Члени комісії заслухали інформацію про роботу  адмінкомісії  за  грудень 2017 р., до 30 січня до адмінкомісії надійшло 6 постанов Старосинявського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, 510 грн. стягнуто штрафів, інші залишилися без виконання у зв’язку з відсутністю можливості виконання. На виконанні в ДВС знаходяться ще більше 10 постанов адмінкомісії, виконавча служба стягуватиме штрафи в подвійному розмірі.

Заступник голови адмінкомісії Оксана Бондарчук та секретар комісії Галина Паращина ознайомили присутніх із змістом протоколів та характеристиками на правопорушників, які розглядали в присутності правопорушників. Комісія розглянула 16 протоколів про адмінправопорушення, що в основному стосувалися неправдивого виклику спецслужб, штрафування за торгівлю без дотримання правил торгівлі, вживання неповнолітніми спиртного за участю дорослих, перебування в нетверезому стані на робочому місці, складені працівниками Старосинявського ВП Старокостянтинівського ВП ГУНП в Хмельницькій області. Один протокол надійшов від Печерського правління поліції Головного управління національної поліції у м.Києві щодо продажу алкогольного напою неповнолітньому, за що комісією встановлено штраф в розмірі 510 грн., при умові якщо продавець раніше не здійснював продажу спиртного і не притягувався до відповідальності протягом року. Один протокол розглянуто Старосинявського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану про порушення терміну реєстрації новонародженого – згідно Правил державної реєстрації актів цивільного стану в Україні.

Члени адмінкомісії розглянули  характеристики правопорушників,  внесли свої пропозиції, які головуюча поставила на голосування. Комісією  складено 15 постанов про правопорушення  на загальну суму   1394  грн.

 

Прес-служба ОТГ.