Святкові заходи до Дня Святого Миколая розпочалися ще вдень 19 грудня. У залі районного будинку культури відбувся святковий концерт для дітей, під час якого цікаві, енергійні виступи дарували юні таланти Старосинявської громади.

Фото без опису

 

Начальник відділу культури, національностей, релігій та туризму виконавчого комітету селищної ради Богдан Німець привітав учасників заходу з початком новорічно-різдвяних свят, побажав успіхів у навчанні, міцного здоров’я та здійснення мрій. Гарні, теплі та емоційні виступи дарували присутнім вихованці Старосинявської ДМШ, юні співачки – Дарина Гінгазова, Марина Дука, Аня Кушнірук, Надія Рудзенко та Вікторія Сопрук, Ева Лютак, Телендій Олександра, Юля Балла, Олександра Кузін, Мазурець Назарій, Подсуєва Маша, Фірсова Юля та Сорока Даша, Щирань Валерія, танцювальний колектив Старосинявської ДМШ, Вікторія Басок, Надійка Рудзенька та Марина Скоробагата, Сопрук Вололодимир і Марина Лучицька, Рикун Олена, Гринчук Каріна, Олександр Кицун.

Ввечері біля центральної ялинки селища зібралися мешканці громади, представники організацій та установ, депутати селищної та районної рад на святкові заходи з нагоди Святого Миколая.

Привітав присутніх Святий Миколай:

« Вітаючи всіх вас сьогодні, сказати хочу знов і знов, нехай завжди будуть із вами: Надія, Віра і Любов.

Хай добрий янгол із небес, боронить і не розчарує

І дивних тисячі чудес, в житі всім вам дарує.

Будьте ви усі щасливі, через рік прийду я знов!»

До слова ведучі запросили голову селища Здебського Віталія Едуардовича, і за традицією, надали почесне право запалити новорічні вогні на ялинці. Віталій Едуардович привітав присутніх на святі і бажав здійснення найкращих задумів, миру та добра.

З початком новорічно-різдвяних свят привітав мешканців громади голова райдержадміністрації Ігор Русий.

Учасники заходу слухали пісенні виступи творчої молоді та вокального ансамблю «Терниця» Старосинявського РБК, водили хороводи із Святим Миколаєм та раділи святу.

Ведучі адресували вітання:

«Хай буде Україна, родина і мати!

Вітаєм. Віншуєм. Здоров’я, щастя й спокою, достатку у хату,

Хай же буде цяя зустріч поміж нами не остання,

Многії літа вам прожити, ми бажаєм на прощання.»

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Відділ культури, національностей, релігії та туризму.