Фото без опису14 грудня  біля Пам’ятного знаку жертвам  на  Чорнобильській АЕС, з нагоди відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС,  Старосинявською селищною радою  було організовано мітинг-реквієм із вшанування ліквідаторів на ЧАЕС.

Зібрались всі ті, хто пам'ятають цю страшну катастрофу. Учасники заходу поклали квіти до пам'ятника та вшанували хвилиною мовчання  загиблих.

У заходах взяли участь голова районної державної адміністрації Ігор Русий, голова районної ради Василь Франчук, секретар селищної ради Наталія Гарник та учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, працівники організацій та установ громади.

Виступили:  голова райдержадміністрації Ігор Русий, голова районної ради Василь Франчук, секретар селищної ради Наталія Гарник,  які у своїх виступах  подякували  учасникам ліквідації на ЧАЕС за їхній подвиг в 30-км зоні, відмітили, що нині  на території району проживають 65 громадян постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС,  є  співпраця з представниками районної громадської організації "Союз Чорнобиль України".  Керівники  вручили  почесні грамоти за самовіддану працю, високий професіоналізм, мужність і відвагу, проявлені під час ліквідування наслідків Чорнобильської катастрофи, та з нагоди Дня вшанування ліквідаторів аварії на ЧАЕС , побажали  міцного здоров'я, невичерпної енергії, сімейного благополуччя та шани вдячних поколінь.

Також Наталія  Іванівна  висловила слова співчуття сім’ї учасника ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Франчука Володимира Андрійовича  із Заставець, який помер 13 грудня 2016 року.

Низький уклін і вічна слава нашим землякам, які не шкодуючи життя, нехтуючи своїм власним здоров’ям, брали участь у ліквідації страшної трагедії – аварії на ЧАЕС.

Фото без описуФото без опису

 

Прес-служба ОТГ.