ІЗ СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ НА ПІДТРИМКУ ГАЛУЗІ ОХОРОНИ ЗДОРОВ‘Я У 2019 РОЦІ СПРЯМОВАНО ДО 8,8 МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ

КНП «Старосинявська центральна районна лікарня» протягом року працювала над виконанням заходів різних програм: «Забезпечення централізованих заходів з лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет», використано 441 402 гривень (медична субвенція); «Відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань», використано - 100 100 гривень (медична субвенція). Із селищного бюджету на «Інші програми та заходи у сфері охорони здоров’я (програма по гемодіалізу) використано - 180 602 гривень.

Фото без опису

На підтримку діяльності КНП «Старосинявський центр первинної медико-санітарної допомоги» у 2019 році сесією селищної ради спрямовано фінансування в сумі 748,4 тис. грн.

На сесії селищної ради затверджено програму: «Цільова програма розвитку системи лікувально профілактичної допомоги хворим нефрологічного профілю». На її виконання селищною радою виділено 136,6 тис. грн. На утримання лікувально профілактичних закладів КНП «Старосинявський ЦПМСД» Старосинявською селищною радою виділено 531,8 тис. грн.

Фото без опису

У 2019 році для покращення доступності надання медичної допомоги сільським жителям два автомобілі швидкої «Renault DUSTER» для Пилявської та Новосинявської амбулаторій сімейної медицини отримала Старосинявська ОТГ. Із селищного бюджету виділено більше 187 тис. грн., як частку співфінансування і на реєстраційні процедури двох транспортних засобів, та один мільйон гривень з державного бюджету.

Фото без опису