Фото без описуСЕЛИЩНА РАДА ПРАЦЮВАЛА НАД ЗАБЕЗПЕЧЕННЯМ ЖИТЛОМ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ТА ДІТЕЙ ПОЗБАВЛЕНИХ БАТЬКІВСЬКОГО ПІКЛУВАННЯ І ЗАГАЛЬНОЇ ЧЕРГИ.

На квартирному об­ліку на отримання житла у виконкомі Старосинявської селищній раді пе­ребуває 35 військо­вослужбовців, на позачерговому за­безпеченні житлом перебуває 3 дитини, позбавлені батьківського піклування та виховуються у прийомних сім’ях, на загальній черзі з придбання житла перебуває 23 людини. За результата­ми роботи житлової комісії при селищній раді у 2019 р. забезпечено житлом три військовослужбовці.

Читири військовослужбовці є на черзі на придбання житла, а також дві дитини позбавлені батьківського піклування та виховуються у прийомних сім’ях стоять на черзі та їхні документи передано в Управління праці РДА для фінан­сування забезпечення житлом.

СЕЛИЩНА РАДА ПІДТРИМУЄ ПІЛЬГОВИКІВ

У Старосинявській селищній раді діють програми со­ціального захисту жителів громади. Протягом 2019 року в селищній раді відбулось 8 засідань комісій з надання одноразової матеріальної допомоги на лікування та у зв’язку із важким матеріальним становищем. Призначено і виплачено одноразову матеріальну допомогу із селищного бюджету під програму «Турбота» Старосинявської селищної ради на 2018-2020 роки 223 заявникам на суму 300 тис. грн. Згідно Програми діяльності громадської організації «Старосинявська спілка учасників АТО» на 2016-2019 роки 62 заявникам надано допомогу на суму 54 тис. грн. Відповідно до Програми діяльності Старосинявської районної організації ветеранів Афганістану на 2020-2019 роки 18 заявникам виплачена допомога на суму 25 тис. грн.

З метою посилення соціального захисту пільгових ка­тегорій населення нашої громади, із селищного бюд­жету надано субвенції  районному бюджету на загальну суму 240,8 тис. грн. Дані кошти були спрямо­вані на:

  • компенса­ційні виплати на пільговий проїзд  автомобільним транс­портом в сумі 227,9 тис. грн.;
  • компенсаційні виплати на пільговий проїзд  залізнич­ним транспортом в сумі 0,6 тис. грн.;
  • пільги з послуг зв’язку в сумі 12,3 тис. грн.

Фото без опису