Фото без опису3 липня в Деражнянській та Летичівській центральних районних лікарнях відбулися виїзні засідання госпітальної ради Хмельницького госпітального округу, в якому взяли участь заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Світлана Лакуста та головний лікар Старосинявської районної лікарні Віталій Макогонський.

Під час робочих виїзних засідань члени госпітальної ради детально ознайомились із роботою ЦРЛ в Деражнянському та Летичівському районах.

До кінця жовтня вирішили провести виїзні засідання ради у кожній центральній районній лікарні округу з тим, аби об'єктивно оцінити готовність закладів до роботи у складі госпітального округу.

Наприкінці грудня 2018 року План розвитку Хмельницької госпітальної ради на п'ятирічний період керівники Департаменту охорони здоров'я презентують у Хмельницькій ОДА, після чого документ передадуть до МОЗ.

За словами голови Хмельницької госпітальної ради, головного лікаря Хмельницької міської лікарні Володимира Розгонюка, головною метою роботи ради є розробка п’ятирічного плану розвитку вторинної меддопомоги на території Хмельницького госпітального округу. Для цього необхідно добре вивчити ситуацію щодо можливостей, потреб та перспектив ЦРЛ, що діють на території округу. Щоб населення могло отримати весь спектр якісних медичних послуг, яких потребує.

Із засідання госпітальної ради.