Фото без описуУ селищній раді відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та планування фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, яке провів голова комісії Олег Лучіцький за участі 6 членів комісії із 10. Депутати розглянули та погодили проект розпорядження селищного голови «Про внесення змін до селищного бюджету на 2018 рік».

Начальник управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Мирослава Кузьмич інформувала депутатів:

1.Відповідно до рішення сесії обласної ради №45-18/2018 від 27.03.2018 року «Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік» потрібно внести зміни до дохідної та видаткової частин селищного бюджету.

Збільшити дохідну частину загального фонду селищного бюджету за рахунок субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету (підтримка осіб з особливими освітніми потребами (видатки споживання) в сумі 134200 гривень.

Збільшити видаткову частину загального фонду селищного бюджету в сумі 134200 гривень та направити дані кошти головному розпоряднику коштів селищного бюджету:

Відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради - 134200 гривень

Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т. ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами – 134200 гривень (оплата праці для проведення (надання) додаткових корекційно-розвиткових занять та придбання спеціальних засобів корекції психофізичного розвитку).

2. Відповідно до рішення сесії обласної ради №45-18/2018 від 27.03.2018 року «Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік» внести зміни до дохідної та видаткової частин селищного бюджету.

Збільшити дохідну частину загального фонду селищного бюджету за рахунок субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету (оснащення кабінетів інклюзивно – ресурсних центрів (видатки розвитку) в сумі 125900 гривень.

Передати із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) кошти в сумі 125900 гривень.

В зв’язку із цим установити профіцит загального фонду селищного бюджету у сумі 125900 гривень, напрямком використання якого визначити передачу коштів із загального фонду бюджету до бюджету розвитку (спеціального фонду) та установити дефіцит спеціального фонду селищного бюджету у сумі 125900 гривень, джерелом покриття якого визначити надходження коштів із загального фонду до бюджету розвитку (спеціального фонду).

 

Збільшити видаткову частину спеціального фонду селищного бюджету в сумі 125900 гривень та направити дані кошти головному розпоряднику коштів селищного бюджету:

Відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради - 125900 гривень

Забезпечення діяльності інших закладів у сфері освіти – 125900 гривень (оснащення кабінетів інклюзивно – ресурсних центрів).

3. Відповідно до рішення сесії обласної ради №45-18/2018 від 27.03.2018 року «Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік» внести зміни до дохідної та видаткової частин селищного бюджету.

Збільшити дохідну частину спеціального фонду селищного бюджету за рахунок субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на потачок бюджетного періоду на придбання персонального комп’ютера/ноутбука та техніки для друкування, копіювання, сканування та ламінування з витратними матеріалами для початкової школи в сумі 201654 гривень.

Збільшити видаткову частину спеціального фонду селищного бюджету в сумі 201654 гривень та направити дані кошти головному розпоряднику коштів селищного бюджету:

Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради - 201654 гривень

Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т. ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами – 201654 гривень (на придбання персонального комп’ютера/ноутбука та техніки для друкування, копіювання, сканування та ламінування з витратними матеріалами для початкової школи).

4. Відповідно до рішення сесії обласної ради №45-18/2018 від 27.03.2018 року «Про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік» внести зміни до дохідної та видаткової частин селищного бюджету.

Збільшити дохідну частину спеціального фонду селищного бюджету за рахунок субвенції з місцевого бюджету за рахунок залишку коштів освітньої субвенції, що утворився на оснащення закладів загальної середньої освіти з поглибленим/профільним вивченням природничих та математичних предметів та опорних шкіл засобами навчання, у тому числі кабінетами фізики, хімії, біології, географії, математики, мультимедійними засобами навчання в сумі 400000 гривень.

Збільшити видаткову частину спеціального фонду селищного бюджету в сумі 400000 гривень та направити дані кошти головному розпоряднику коштів селищного бюджету:

Відділ освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради - 400000 гривень

Надання загальної середньої освіти загальноосвітніми навчальними закладами ( в т. ч. школою-дитячим садком, інтернатом при школі), спеціалізованими школами, ліцеями, гімназіями, колегіумами – 400000 гривень (на оснащення закладів загальної середньої освіти з поглибленим/профільним вивченням природничих та математичних предметів та опорних шкіл засобами навчання, у тому числі кабінетами фізики, хімії, біології, географії, математики, мультимедійними засобами навчання).

 

Управління фінансів

виконавчого комітету селищної ради.