З метою інформування про відкриття Центру адміністративних послуг в нашій громаді, популяризації його роботи, залучення жителів громади, формування розуміння суті Центру надання адміністративних послуг у дітей як майбутніх користувачів послуг, інформування батьків, сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для творчого розвитку, виявлення і підтримки талановитої та обдарованої учнівської молоді відділом освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради було оголошено конкурс творчих робіт з нагоди відкриття Центру надання адміністративних послуг Старосинявської селищної ради.

Номінації конкурсу:

  • Малюнок «Центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) моїми очима»,
  • Роботи декоративно-ужиткового мистецтва «Моя громада через 5 років».

Конкурс у трьох категоріях:

  • І категорія - від 6 до 9 років;
  • ІІ категорія - від 9 до 14 років;
  • ІІІ категорія - від 14 до 17 років.

Переможцями конкурсу стали

І категорія

І місцe

Янкович Олександр – вихованець Будинку творчості школярів

ІІ місце

Владовський Віталій – учень Паплинецької ЗОШ І-ІІ ступенів

ІІІ місце

Янкович Діана – вихованка Будинку творчості школярів

ІІ категорія

І місце

Лотишко Христина – вихованка Будинку творчості школярів

ІІ місце

Шаповал Тетяна – учениця Старосинявської ЗОШ І-ІІ ступенів № 1

ІІІ місце

Литвинюк Вікторія – учениця Дашковецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.», дошкільний навчальний заклад

ІІІ категорія

І місце

Томашевська Аліна – вихованка Будинку творчості школярів

ІІ місце

Карпюк Анна – учениця Пасічнянського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.,технологічний ліцей»

ІІІ місце

Шпак Владислав – учень Адампільської ЗОШ І-ІІІ ст.

Конкурс декоративно – вжиткового мистецтва

І місце

Голубчик Ірина – вихованка Будинку творчості школярів

ІІ місце

Скрипник Уляна – вихованка Будинку творчості школярів

ІІІ місце

Ростківська Наталія - вихованка Будинку творчості школярів

Загалом в конкурсі малюнку та декоративно-ужиткового мистецтва взяли участь 44 дитини загальноосвітніх навчальних закладів та Будинку творчості школярів. Приємно відмітити, що всі учні переможці та учасники, керівникам гуртків БТШ нагородженні цінними подарунками, які вручили - селищний голова Віталій Здебський та пані Сусанна ДЕЛЛАНС, керівник напряму з покращення якості місцевих послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою». 

Під час відкриття ЦНАПу приємно вражала своїм розмаїттям представлених робіт виставка декоративно-ужиткового мистецтва, які були представленні вихованцями та керівниками гуртків Будинку творчості школярів. Експонати виставки показали творчі здібності юних майстрів, їх кмітливість, конструкторські здібності, винахідливість, просторове і логічне мислення, уяву, фантазію. Для створення робіт прикладено чимало зусиль, фантазії і майстерності. Компетентне журі виставки-конкурсу справедливо оцінили вироби дітей, відмітило кращі роботи і відібрало експонати для гідного представлення глядачам під час святкових заходів з нагоди відкриття ЦНАПу.

Після урочистого відкриття гості оглянули експонати виставки, одержавши емоційне задоволення від справжніх витворів мистецтва дитячих рук.

Хочеться відмітити, що подібні заходи до яких долучається учнівська молодь, дозволяють віднайти все більше талантів, самоствердитись кожній дитині, яка індивідуальна та особлива у своїх вміннях та навичках, дозволяє віднайти у кожній дитячій душі той промінчик талановитості, який в подальшому втілюється у неймовірної краси та цікавості вироби, які не лише радують око глядачам, але й несуть у собі дитячу доброту та радість.

 

Ніна Стасюк, директор Старосинявського

Будинку творчості школярів.