Фото без описуУ центрі громади – Старій Синяві – сьогодні завершальна частина робіт з підготовки Центру надання адміністративних послуг до офіційного відкриття. Голова громади Віталій Здебський провів ряд робочих нарад із відповідними службами та працівниками структурних підрозділів з приводу завершення робіт згідно плану проведення заходів.

 Завдяки міжнародній програмі U-LEAD, яка фінансується за рахунок донорської підтримки Європейського Союзу, зокрема його держав- членів ЄС Данії, Естонії, Німеччини, Польші та Швеції, мешканці громади будуть мати змогу отримувати якісні послуги в сучасному центрі європейського зразка. Це ще один крок на шляху змін старої системи на сучасну сервісну службу, орієнтовану на потреби громадян.

Тож з раннього-ранку працівники структурних підрозділів селищної ради, комунальних установ та координатори проекту працювали над завершальним етапом робіт з підготовки центру з надання адміністративних послуг до відкриття: проведено прибирання приміщення, встановлення комп’ютерної техніки, планування та розташування нових меблів, організовано чергові курси-навчання щодо роботи у спеціальних програмах для працівників ЦНАП.

Завтра о 10.30 год. 29.03.2018 р. у фойє Старосинявського РБК відбудеться нагородження вихованців Старосинявського Будинку творчості школярів, чиї творчі роботи презентували роботу сучасного центру. О 12.00 год. відбудуться урочистості з відкриття Центру адміністративних послуг за участю представників міжнародного проекту U-LEAD, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Хмельницької ОДА та керівників організацій, установ і жителів Старосинявської громади.

Прес-служба ОТГ.