На спільному засіданні  депутатських комісій з питань  з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, промисловості, підприємництва, транспорту, зв’язку та сфери послуг та з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та агропромислового комплексу, охорони навколишнього природного середовища, регламенту,  прав людини, законності, депутатської діяльності і етики та  з питань планування, фінансів, бюджету та соціально-економічного розвитку, та комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури  і спорту, охорони здоров’я та соціального захисту, яке провели голови комісій  Андрій Лакуста та Галина Симчишина  у малому залі засідань, було активно обговорено  блок земельних питань та проект рішення про формування старостинських округів та призначення перших виборів старост у Старосинявській ОТГ, про що інформували – начальник відділу земельних ресурсів виконкому селищної ради Наталія Дзюба та керуючий справами апарату селищної ради Оксана Бондарчук.

Фото без опису

Останнє  питання депутати заслухали, проаналізували і запропонували зняти з порядку денного сесії і проект рішення оприлюднити в друкованих ЗМІ для обговорення громадськості, обговорити на засіданні виконавчого комітету.

Депутати розглянули  усі проекти рішень, що пропонуються винести на сесію селищної ради  08 вересня, додатково запропонували внести в порядок денний 23-ої чергової сесії селищної ради УІІ скликання такі питання, що виникли в процесі роботи:

  1. Про надання дозволу на розробку проекту  землеустрою  щодо відведення земельної    ділянки
  2. Про списання житлового будинку
  3. Про внесення змін та доповнень до рішення № 52 3-ї сесії селищної ради від 29.12.2015 року  «Про затвердження структури, загальної чисельності апарату Старосинявської селищної ради та витрат на їх утримання»  зі змінами та доповненнями
  4. Про звільнення від сплати адміністративного збору
  5. Про включення до переліку земельних ділянок,  право оренди яких пропонується для продажу  на земельних торгах (у формі аукціону), та надання дозволу на розробку проекту  землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

Була пропозиція  запросити на сесію керівника Старосинвяського РайСТ О.Демянюк та інвесторів, що мають намір вкласти кошти в побудову  потужної сонячної електростанції на території  мікрорайону Цукрозаводу, що дасть сплати до бюджету до 4 млн. грн. 

Засідання комісій тривало майже три години.

Прес-служба ОТГ.