75 творчих, обдарованих дітей та юних спортсменів  побували в м. Залізний Порт Херсонської області за кошти  Програми з оздоровлення Старосинявської селищної ради.

Депутатами селищної ради та  селищним головою  Віталієм Здебським  неодноразово обговорювалися питання дитячого оздоровлення.  На сесії селищної ради  від 17 травня 2016 року   було прийнято  програму організації відпочинку та оздоровлення дітей Старосинявської  селищної ради  Старосинявського  району на 2016 - 2020 роки, під яку виділила селищна рада  кошти в сумі 150 тисяч гривень.

 Активна та обдарована молодь, організована відділом освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету Старосинявської селищної ради,   мала можливість  відвідати різні історичні місця, музеї в межах області. Побували у Меджибізькій фортеці.

Протягом тижня відпочивали на узбережжі Чорного моря.  Учнівську команду очолювали досвідчені педагоги та тренери:  начальник відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради Олександр Пузирук, Любов Пікульська,   директор Старосинявської ДЮСШ,  Валентина Демчишина, Євгеній Гноянко, Любов Комарніцька, Оксана Хоменко, Ірина Фесюк.

Юні туристи повернулися з моря повні сил та енергії, привезли перемоги з Всеукраїнських змагань із футзалу.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуПрес-служба ОТГ.