У залі засідань адмінбудинку  проходив семінар-навчання за програмою навчання депутатів та посадових осіб місцевого самоврядування Старосинявської ОТГ, проведений викладачами Хмельницького центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів  місцевого самоврядування, державних підприємств, установ й організацій.

Фото без опису

 

Семінар відкрила Галина Григоришина, начальник навчально-організаційного відділу Центру.  До слова запросили голову Старосинявської ОТГ Віталія Здебського, який подякував викладачам Центру за тісну співпрацю, котра продовжується щороку.

Лекції про на тему: «Питання реалізації Закону України «Про запобігання корупції». Е-декларування.» читала завідувач сектору з питань запобігання і виявлення корупції Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області Юлія Жураковська.

У навчанні взяли участь  посадові особи місцевого самоврядування та депутати селищної і районної рад, працівники райдержадміністрації та структурних підрозділів, члени виконавчого комітету селищної ради, котрі в ході лекцій мали можливість дізнатися відповіді на запитання, які їх цікавили, котрі потребують додаткового роз’яснення. Наголошувалася увага на виготовлені нових ключів та реєстрації їх в системі, користування лише українськими поштовими скриньками.

Підсумки підбила Галина Іванівна Григоришина, начальник навчально-організаційного відділу Центру. Як показує практика, такі зустрічі необхідні і корисні для  повсякденної праці в органах місцевого самоврядування та професійного розвитку працівників органів місцевого самоврядування та виконавчої гілки влади.

Прес-служба ОТГ.