У малому залі адмінбудинку відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин за участю 24 членів виконкому.  Обговорено питання:

1. Про погодження проекту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету», про що інформувала начальник  управління фінансів виконавчого комітету селищної ради  Кузьмич Мирослава Михайлівна, котра зупинилась на  тому, що в громаду надійшла медична та освітянська субвенція  з державного бюджету місцевим бюджетам.

2. Про затвердження актів на зріз дерев на території селищної ради, розповів  головний  спеціаліст відділу земельних відносин Шамрай Віталій Миколайович, із 10 заяв на зріз дерев задоволено 8.

3. Про проведення дезинфекції криниць та водонапірних башт Рожновського,  які знаходяться в комунальній власності селищної ради, доповів начальник відділу комунального майна, житлово-комунального господарства  виконавчого комітету селищної ради Мельник  Володимир Іванович .

4. Про уточнення поштових адрес:  адмінбудівлі  Старосинявського   РЕМ   ситуацію роз’яснила керуючий справами  апарату   селищної ради   Бондарчук Оксана  Олександрівна.

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.