У  січні 2017 року відбулася 16-та звітно – виборча конференція Старосинявської районної організації  «Українське товариство мисливців та рибалок».

На конференцію запрошені: головний спеціаліст РДА з питань інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Дулепова Н.В., головний спеціаліст РДА з питань цивільного захисту населення Бондар А.М., лісничий Старосинявського лісництва Сідлецький П.В.

У роботі конференції брав участь голова ради Хмельницької обласної організації   УТМР  Сагайдак Г.А. та депутати селищної ради  Лучіцький О.І., Дроздовський В.В., які обрані делегатами конференції від Старосинявської первинної організації № 1.

Порядок денний:

1.    Звіт ради Старосинявської організації УТМР за період з 2010 по 2017 р.р.
2.    Звіт ревізійної комісії ради Старосинявської організації УТМР за період з 2010 по 2017 р.р.
3.    Вибори голови ради Старосинявської РО УТМР.
4.    Вибори ради Старосинявської РО УТМР.
5.    Вибори ревізійної комісії.
6.    Вибори делегатів на 16 звітно – виборчу конференцію Хмельницької обласної організації УТМР.

З звітною доповіддю про результати роботи ради Старосинявської РО УТМР за період з січня 2010 по 2017 р. виступив голова ради В.Д.Остапець. 

З звітною доповіддю про роботу ревізійної комісії  ради Старосинявської РО УТМР. виступив голова ради В.В.Тригуб. Головою Старосинявської РО  ради УТМР  обрано Остапця В.Д. Раду Старосинявської РО УТМР обрано в кількості 17 членів. Делегатами на 16-ту звітно – виборчу конференцію Хмельницької обласної організації УТМР обрано Балу В.М., Остапця В.Д.

Також обговорювали питання збереження в належному стані лісів, водойми Христосова, як заповідника місцевого значення, та підгодівлі птахів і тварин в зимовий період.

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.