Фото без описуУ селищній раді   відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради, яке провела заступник голови адміністративної комісії Оксана Олександрівна Бондарчук. Участь в роботі комісії взяли 8  членів комісії із 11.  

Адмінкомісія за участю правопорушників, в.о. старост, керівників організацій, де знаходяться правопорушники, розглянула 18 протоколів, які надійшли від Старосинявського відділення поліції, Деражнянського ВП Летичівського ВП ГУ НП в Хмельницькій області; п’ять протоколів, складених головним спеціалістом відділу контролю за благоустроєм Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Заступник голови адмінкомісії Оксана Бондарчук ознайомила присутніх із змістом протоколів та характеристиками на правопорушників, які розглядали в присутності правопорушників. Більшість протоколів були про адмінправопорушення, що в основному стосувалися неправдивого виклику спецслужб, штрафування за торгівлю без дотримання правил торгівлі, вживання спиртного на робочому місці.

Члени адмінкомісії взяли до уваги  характеристики правопорушників,  внесли свої пропозиції, які головуюча поставила на голосування. Комісією  складено 13 постанов про правопорушення  на загальну суму більше 1000  грн., іншим надано попередження.

Згідно ст. 22 КпАп розглядається можливість звільнення від адмінвідповідальності при малозначності правопорушення; орган (посадова особа), уповноважений вирішувати справу, може звільнити порушника від адміністративної відповідальності і обмежитись усним зауваженням, при цьому враховується характер вчиненого правопорушення, що порушниками не було завдано майнової шкоди державі, громадянам, враховується позитивна характеристика, щире розкаяння порушника, що прибув на комісію.

 

Прес-служба ОТГ.