У малому залі засідань адмінбудинку проходило засідання виконкому, яке провів перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Андрій Карпушин за участю 28 членів виконавчого комітету.

Детально обговорено та прийнято рішення з питань:

1. Про схвалення проекту рішення «Про внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік», про що доповідала Гноянко Інна Сергіївна – заступник начальника управління – начальник бюджетного відділу управління фінансів виконавчого комітету селищної ради.

Члени виконкому проаналізували планування виділення коштів з селищного бюджету, внесли пропозиції. В.о. старости с.Івки Володимир Бортник просив врахувати кошти на зупинку в селі; секретар селищної ради Наталія Гарник відмітила, що уже багато років в с.Заставцях вул.Шкільна вкрай незадовільному стані; начальник відділу культури Богдан Німець просив кошти направити на нагрівальні прилади працівникам культури в селах в зимовий період, а потім закупити нові книги на поповнення бібліотечного фонду.

2. Про встановлення розміру плати за навчання початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах громади та

3. Про затвердження Положення про порядок оплати та надання пільг по оплаті за навчання в початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладах розповів Німець Богдан Петрович – начальник відділу культури, національностей, релігії та туризму виконавчого комітету селищної ради.

На виконкомі обговорено ряд питань щодо взяття на облік безгоспного майна.

4. Про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, яке знаходиться за адресою с. Адампіль вулиця Червоноармійська,36 Старосинявського району Хмельницької області.

5. Про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, яке знаходиться за адресою с. Харківці вулиця Поліщука,14 Старосинявського району Хмельницької області.

6. Про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, яке знаходиться за адресою с. Харківці вулиця Зарічна,13 Старосинявського району Хмельницької області.

7. Про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, яке знаходиться за адресою смт. Стара Синява вулиця Івана Франка №22/1 Старосинявського району Хмельницької області, про що інформував Мельник Володимир Іванович – завідувач сектору комунального майна та житлового комунального господарства та інфраструктури.

8. Про уповноважених осіб по прийманню документів для призначення субсидій та допомог поінформувала секретар селищної ради Наталія Гарник.

9. Про затвердження висновку органу опіки і піклування та

10. Про прийняття на обслуговуванняв територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) доповідала секретар селищної ради Наталія Гарник, детальніше зупинилися про родинні відносини осіб, які заявили про опіку та соціальне обслуговування, враховано їхні життєві обставини.

11.Про підготовку Старосинявського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018р.р. доповів Чорний Петро Васильович – директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

12. Про присвоєння поштової адреси та

13. Про уточнення поштової адреси інформувала Стегніцька Людмила Петрівна - завідувач сектору архітектури, містобудування селищної ради, наголосила, що дані адреси перевірено, узгоджено з реєстраційною службою.

14. Про встановлення тимчасової споруди, розповіла Стегніцька Людмила Петрівна- завідувач сектору архітектури, містобудування селищної ради.

15. Про затвердження висновків житлової комісії інформував Карпушин Андрій Андрійович,перший заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

16. Про затвердження актів обстеження зелених насаджень та надання дозволу на

зріз дерев на території Старосинявської селищної ради повідомив Осадчук Дмитро В’ячеславович - головний спеціаліст відділу земельних відносин виконавчого комітету селищної ради, наголошуючи про взяття на облік дерев, які знаходяться на території селищної ради, а потім комунальне підприємство повинно їх відпускати за призначенням відповідно до якості деревини.

17. Про затвердження форми Інформаційного бюлетеня Старосинявської селищної ради та її виконавчих органів, інформувала Бондарчук Оксана Олександрівна - керуючий справами апарату селищної ради.

18. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету «Про створення органу з приватизації житлового фонду комунальної власності Старосинявської селищної ради» № 05/2016 від 23 вересня 2016 року доповів Шевчук Ігор Степанович - начальник юридичного відділу апарату селищної ради. Також поінформував в.о. старост, що довідки жителям громади повинні видаватися згідно даних облікових документів.

Головуючий на виконкомі перший заступник селищного голови Андрій Карпушин підвів підсумки роботи виконавчого комітету.

 

Прес-служба ОТГ.