Фото без описуПеред початком засідання  позачергової сесії  у  селищній раді проходили засідання  постійних  депутатських комісій, які детально розглянули проект рішення сесії “Про  внесення змін до селищного бюджету на 2017 рік”, заслухано представника  від орендарів земельної ділянки в районі Цукрозаводу, яка використовуватиметься під встановлення сонячних батерей.  Постійні комісії обговорили зміни до бюджету та  внесли свої пропозиції.

12 червня  у залі  адмінбудинку  проходило пленарне засідання 18-ої  позачергової сесії селищної ради, яке провів  селищний голова Здебський  Віталій  Едуардович за участю  16  депутатів селищної ради,  керівників комунальних  установ селищної ради та її  структурних підрозділів.  На порядок денний сесії виносилось одне питання – «Про внесення  змін  до  селищного  бюджету на 2017  рік»,  про що інформувала начальник управління фінансів виконавчого комітету селищної ради Кузьмич Мирослава Михайлівна.

Депутати розглянули проект рішення з даного питання, обговорили на сесії  і прийняли як рішення сесії з доповненнями.

Депутати додали кошти на оплату праці педагогам та медикам, працівникам культури;  збільшено видаткову частину спеціального фонду селищного бюджету за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в сумі 499 тис. грн. і направлено дані кошти на проведення видатків на реконструкцію водогонів в селах Іванківці, Адампіль, Паплинці та Цимбалівка;  розприділено медичну субвенцію  з державного бюджету місцевим бюджетам (цільові видатки на лікування хворих на цукровий діабет)  в сумі 245 тисяч грн.

Також до порядку денного внесли  ще земельні питання стосовно внесення змін  до рішення 17-ої чергової сесії селищної ради від 30.05.2017 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в оренду в частині продовження терміну договору та передати земельну ділянку в суборенду оренди.

Фото без опису

 

Прес-служба ОТГ.