Весняний період – час наведення порядку та благоустрою на території  громади.  На численні звернення громадян  Старосинявською селищною радою  організовано щоденно дні благоустрою  на території громади та в центрі Старої Синяви.  

    

    На вулиці Ватутіна біля місцевого ринку працівниками КП «Старосинявський комунгосп» розчищено стихійні сміттєзвалища та обрізано старі дерева. Мешканців сусідніх вулиць попереджено про можливі штрафні санкції при засміченні приближених територій та парків, вулиць.

   На території біля кладовища у Старій Синяві встановлено сміттєві баки і ліквідовано стихійне сміттєзвалище. Обрізано частково дерева, які під час буревіїв повалено на могили, вагому допомогу у забезпеченні дизпаливом надав депутат селищної ради Анатолій Гринчук. Старосинявська селищна рада звертається до мешканців із проханням: «НЕ СМІТИТИ! Усі залишки від рослин та сміття викидати в сміттєві баки! Ставтеся з повагою до святих  поминальних і пам’ятних місць.»

 

                                                 

                                                                                                                                                                   

25.04.2016 року працівниками Старосинявської селищної ради, відділом освіти, молоді, спорту та культури виконавчого комітету селищної ради, відділом культури, національностей та релігій виконавчого комітету селищної ради , депутатом селищної ради Олегом Лучіцьким, КП «Старосинявський комунгосп», представниками ТОВ «Елеватор Буд Інвест», ФГ «»Роса Плюс», Будинку Творчості школяра  та рятівниками Старосинявського районного сектору Головного управління  ДСНС  проведено День благоустрою в сквері біля пам’ятного знаку ліквідаторам  на Чорнобильській АЕС в рамках заходів із підготовки до 30-ої річниці ліквідації стихійного лиха на ЧАЕС.  Наразі  побілено бордюри, дерева, висаджено близько 30 кущів декоративних плетючих флоксів, упорядковано флагшток, пофарбовано кріплення пам’ятного знаку і встановлено плиту з тематикою Чорнобильської катастрофи.   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прес-служба ОТГ.