ДОРОГІ ЖИТЕЛІ СТАРОСИНЯВСЬКОЇ ГРОМАДИ!

Великодні дні завжди спонукають всіх по-новому  бачити й відчувати себе в світі, оцінити чистоту своїх помислів, бажань та вчинків, а ще - бути добрішими, милосерднішими, терплячішими, благороднішими один до одного. Пасхальні дні - це й час віддати шану всім тим, кого немає серед живих, хто, залишивши нам свою любов і життєвий досвід, поринув у вічність. Згадаймо їх молитвою та добрим словом.

Величне свято Воскресіння Христового спонукає кожного із нас ще раз замислитися над вічними цінностями християнської моралі, дає нам добру нагоду наповнити свої серця любов’ю і добротою, зміцнює кожного з нас духовно. З настанням Пасхальних днів пробуджується не тільки земля, а й усі людські надії й сподівання на добру долю. Направимо наші старання на добрі справи, світлі помисли, ствердження Української Держави, відродження та розвитку нашої громади.

Як пишеться у  Святому Письмі, будь-яка добра справа, зроблена однією людиною на користь іншої, є гідною в очах Господніх і з часом обов’язково воздасться їй сторицею. Пам’ятаймо про це повсякчас і повсюди!

Зі святом вас, шановні мешканці Старосинявщини!

Від  імені депутатського корпусу та виконавчого комітету селищної ради, особисто від себе  щиро бажаю вам благодаті, добробуту, миру, злагоди та душевної величі. Нехай цей Великдень дарує всім вам щастя, здоров’я, любов та непохитну віру в кращий завтрашній день!  Радості вам від життя, і нехай  надалі супроводжує  вас і вашу родину Ангел-Охоронець, надає сили, енергії, наснаги для добрих і корисних справ на добробут і процвітання нашого містечка, нашої громади  та  рідної України.

Христос  воскрес!

З повагою,  селищний голова    Віталій   Здебський.