Від імені депутатського корпусу та виконавчого комітету  селищної ради  та особисто від себе вітаю вас зі святом весни і любові!

Сьогодні важко назвати хоч одну сферу діяльності, в селищі та селах нашої громади, де б не працювала жінка, адже неможливо уявити собі наше життя без чарівних посмішок, дбайливих рук і небайдужих жіночих сердець.

Доземний уклін вам за сумлінну працю, розуміння, сердечність, милосердя, якими сповнені ваші ніжні душі.

Своєю мудрістю ви оминаєте гострі кути, терплячістю зберігаєте мир і спокій вдома і на роботі, любов'ю до людей і до праці будуєте майбутнє.

Дорогі  жінки, ви, як берегині людського роду, охоронниці родинного вогнища запалюєте у серцях добро, любов та радість, бажаю вам поваги від колег, добра від людей, радості від дітей, щирого кохання, міцного здоров'я та родинного затишку. Нехай ваші долі будуть щедро обдаровані теплом і любов'ю, а серця зігріті турботою й увагою рідних та близьких.

Від усієї душі бажаю вам сонячних посмішок, краси квітучого дерева, сили квітки, що пробивається крізь кірку снігу! Добра й любові, ласки, доброї долі, щастя та благополуччя в домі!  

Зі святом весни, краси і тепла!

Зі святом вас, шановні жінки!         
 
З повагою,  селищний голова                                Віталій Здебський