Не ризикуйте життям та здоров'ям дітей НОВИНИ

Не ризикуйте життям та здоров'ям дітей

Щоб безпечно перебувати в колективі, зокрема у школі, дитсадочку на дитячому майданчику, дитина повинна мати всі планові щеплення від 10 хвороб згідно з Національним календарем.

Селищний голова провів засідання виконкому ФОТО

Селищний голова провів засідання виконкому

У селищній раді проходило засідання виконавчого комітету, яке провів селищний голова Віталій Здебський. Участь в роботі  взяли  28  членів виконкому. Обговорено та прийнято рішення з наступних питань:

Хмельницька область продовжує відновлення Херсонщини ФОТО

Хмельницька область продовжує відновлення Херсонщини

Хмельницька область продовжує відновлення пошкоджених внаслідок збройної агресії російської федерації об’єктів житлового призначення у смт Високопілля Бериславського району Херсонської області, в рамках президентського проекту “Пліч-о-пліч”.

Розглянули протоколи про порушення правил благоустрою та торгівлі НОВИНИ

Розглянули протоколи про порушення правил благоустрою та торгівлі

Сьогодні у селищній раді  відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Старосинявської селищної ради. Голова адмінкомісії Надія Вікарська провела засідання, на яке прибуло  6 членів адмінкомісії.

Учасники організованої злочинної групи постануть перед судом за продаж неіснуючих товарів в Інтернеті ВАЖЛИВО

Учасники організованої злочинної групи постануть перед судом за продаж неіснуючих товарів в Інтернеті

Фігуранти привласнювали кошти громадян під виглядом продажу колекційних монет та предметів антикваріату на популярному інтернет-аукціоні. Правоохоронці завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт.

Державна підтримка бізнесу в питаннях фіскалізації розрахункових операцій ВАЖЛИВО

Державна підтримка бізнесу в питаннях фіскалізації розрахункових операцій

Державна податкова служба України в умовах військового часу продовжує роботу із вдосконалення функціоналу безоплатного ПРРО, створюючи бізнесу зручні умови для виконання вимог щодо фіскалізації розрахункових операцій.

Умови призначення, розмір та тривалість виплати допомоги по безробіттю, в тому числі під час дії воєнного стану ВАЖЛИВО

Умови призначення, розмір та тривалість виплати допомоги по безробіттю, в тому числі під час дії воєнного стану

Умови надання допомоги по безробіттю, механізм обчислення службою зайнятості страхового стажу, тривалість та розмір допомоги по безробіттю визначені Законом України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» (далі – Закон) та Порядком надання допомоги по безробіттю, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 02.06.2022 №735.