Фото без описуСтарости населених пунктів та КП «Старосинявський комунгосп» наразі  продовжують активну роботу над благоустроєм громадських місць.

У с.Цимбалівка  в ході  днів благоустрою, завдяки працівникам ТОВ «Славянське 5» та людям нашої громади, було розчищено та розширено території кладовищ сіл Цимбалівка і Яблунівка, а також відремонтовано пам'ятник воїнам  Другої Світової війни  в селі Яблунівка.

У с.Пасічна  працюють над облаштуванням і  ремонтом  тренажерного залу за допомогою та підтримці керівництва ДПДГ «Пасічна»,  директора Віталія Таєнчука.
Організувалися для скошування бур'янів по селах  Пасічнянського старостинського округу.

Облаштували смітника на кладовищі в с.Пасічна за допомогою ДПДГ «Пасічна» (директор  Таєнчук В. П.).

Провели розчистку та зріз аварійного дерева на кладовищі с.Пасічна.

У  с.Пилява  (староста Володимир Кисилишин) разом із працівниками Старосинявського РЕМ  АТ «Хмельницькобленерго» здійснили належний благоустрій місцевого парку та підрізали гілля дерев біля лінії електропередач.

У с.Заставці (староста Володимир Матіяш) спільно із жителями церковної громади провели обкошування місцевого кладовища, допомогу надано технікою КП «Старосинявський комунгосп» (керівник Ігор Федрчук).

У с.Теліжинці староста Іван Луценко спільно із керівником ПСП «Обрій» Олександром Кротом, депутатом селищної ради, постійно на контролі тримають питання благоустрою, обкошували території, прибирали кладовище, дбають про естетичний вигляд села. Долучаються до благоустрою і місцеві господині, які дбають не тільки за власні оселі, але і з власної ініціативи,  своїми силами та за власні кошти проводять благоустрій свого населеного пункту. Висадили у селі і доглядають кілька клумб у селі, виплекали велику  клумбу, ростуть там  ромашки та екзотичні рослини, самотужки виплели з лози декоративний паркан.

Кожен крок громадської роботи, спільних справ є підтвердження об’єднаних зусиль на благо жителів громади, хоч як би не було складно у час воєнного стану.

За матеріалами старостатів.