Фото без описуПеред новорічно-різдвяними святами Старосинявська громада поповнилася ще однією одиницею  сучасної нової техніки – МАЗ – 6501 С5-521-000, який придбано за  кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Сума витрат на даний вид транспорту становила 1 млн. 919 тис. 490 грн. Працівники КП «Старосинявський комунгосп»  - начальник підприємства Ігор Федорчук та  працівник Василь Стасюк перебували добу у відрядженні в Київській області і доставили МАЗа із новим відвалом МАЗ-6501, за ціною 165 550 тис. грн.

Того ж дня голова громади Віталій Здебський відвідав колективи працівників КП «Старосинявський комунгосп» та КП «Старосинявський центральний водоканал №1», розповів про роботу громади за 2016 рік, привітав усіх з новорічно-різдвяними святами  і  вручив для роботи працівникам  терморезисторний зварювальний апарат «Трасо - М» за 61200 грн.

Голова громади відмітив, даного виду субвенції за проектом «Придбання транспортних засобів спеціальної техніки для комунальних підприємств «Старосинявський комунгосп» Старосинявської селищної ради та «Старосинявський центральний водоканал №1» в смт. Стара Синява Хмельницької області» освоєно на 99, 93%, і на сьогодні громада має уже вісім одиниць нової сучасної техніки, тобто є чим працювати і наводити благоустрій. 

На території  цих підприємств відбулася виставка нової техніки, яку відвідали самі працівники та керівництво громади. 

Фото без опису

Прес-служба ОТГ.

 

счетчик посещений