Вже досить багато сказано і написано про заходи запобігання поширення епідемії коронавірусу на території України, Старосинявської ОТГ. Як показує практика, ця хвороба не залишає у спокої українців, бо й до сьогодні кількість хворих за добу в Україні сягає від 350 до 500 осіб… Завдяки чіткій співпраці селищного голови Віталія Здебського з керівниками агропідприємств, котрі з розумінням підійшли до вирішення проблеми у боротьбі з COVID-19, медичні заклади на території ОТГ забезпечені необхідними засобами захисту.

Сьогодні руку підтримки та допомоги надали медичним працівникам КНП «Старосинявська ЦРЛ» та КНП «Старосинявський ЦПМСД» представники ТОВ «РЕСІЛІЕНТ СТАРА СИНЯВА». Керівник Олександр Василівський передав для працівників медичних установ селищної ради термометр, 60 шт. респіраторів, 25 шт. захисних окулярів, 10 л деззасобів, 5 л бактерицидного рідкого мила.

Селищний голова Віталій Здебський:

Сьогодні щиру подяку адресую за підтримку керівнику ТОВ «РЕСІЛІЕНТ СТАРА СИНЯВА» Олександру Василівському, котрий з розумінням оцінив реальну ситуацію і підтримав наших медиків. Ваша допомога є важливою і необхідною в медицині.

Згадуючи перші кроки організації роботи із запобігання захворювання COVID-19, було справді непросто, і ситуація показала, скільки ще потрібно прикласти зусиль та коштів у цій боротьбі. У березні селищна рада звернулася до усіх керівників агропідприємств та промислових підприємств з проханням в рахунок соціальної угоди надати посильну допомогу для придбання необхідних засобів індивідуального захисту та засобів дезинфекції медичних працівників, надали та відгукнулися в цей непростий час більше 20 керівників, окремі підприємці та мешканці.


Щирі слова вдячності висловлює Старосинявська ОТГ тим, кому небайдужа доля мешканців громади і захищена праця медичних працівників, хто відверто і прозоро надав допомогу медикам. Дякуємо за підтримку, розуміння та співпрацю.

Прес-служба ОТГ.