Фото без описуУ центрі селища відбувся  благодійний  концерт  до  Дня вишиванки.Ведучі відкрили  захід словами: «В українську вишиванку закоханий увесь світ, але лише для нашого народу вона є не просто вбранням, а оберегом й унікальним національним кодом.

Одягаючи вишиту сорочку, ми вбираємо у себе пам’ять поколінь, мужність і відвагу українських героїв, любов і ніжність наших матерів, засвідчуємо приналежність до української нації та повагу до своєї культури.»

У цей особливий день українці об’єднані, як ніколи раніше! Нас єднає спільне прагнення до Перемоги! Минає третій рік, відколи російський ворог вкрав наш мир. Але він ніколи не вкраде нашу мрію. Мрію, яка єднає мільйони українців жити у вільній, демократичній, прогресивній країні. Країні, де свобода і гідність – найголовніші цінності. Країні, де кожна людина важлива. Країні, яка дає можливості. Голоси мільйонів українців злилися в один єдиний голос нації, який звучить потужно на увесь світ. Нас не зламає війна. Україна – це наша земля!

Піснею «Ми - Україна» у виконання квартету Будинку культури «Ритм» відкрито благодійний концерт.  

Відважні хоробрі  воїни, і також   наші  герої -  земляки, які захищаючи  рідну Україну, стали символом  гідності, кожен  з  них вчинив  подвиг, поставши  проти  насилля  та несправедливості.  Хвилиною мовчання   вшанували учасники світлу пам'ять Героїв, військових-наших земляків.

Мелодійні пісенні номери прозвучали у виконанні: пісню «Вишивана  доля» (жіночий вокальний ансамбль «Оберіг» центрального будинку культури «Ритм»; ансамбль-пісня «Вишиваночка»; «Вишиваночка білесенька» (учениця Старосинявської ДМШ  Поліна Луценко (керівник Ольга Балла).  

Ведучі запросили  учасників заходу підтримати наших захисників: «Ми постійно дякуємо нашим Захисникам і сьогодні наш  захід  проводиться  на  підтримку  Збройних  Сил  України, мужніх   воїнів, які  не  жаліючи  свого життя, захищають  нашу  державу  від  російського  агресора.  Віримо, що підтримуючи українських бійців, ми вселяємо віру та робимо свій  внесок  для наближення миру та Перемоги!»

Музичніч вітання подарували учениці Старосинявської ДМШ: Аня Кіцун, пісня «Вишиваночка» та  Ганна Шелест (керівник Ольга Балла).                                 

Хвилюючі пісенні виступи подарували: дует ЦБК «Вишиття-життя»;

  • учениця Старосинявської ДМШ Діана Сивопляс, яка заспівала пісню «Лелеки» (керівник Ольга Балла); тріо ЦБК «Ритм» «Вишиванка»;
  • сімейний дует у складі Ольги та Юлії Балли із піснею «Вишиванка біла», танцювальний флешмоб, котрий виконали вихованці Старосинявської ДМШ (керівник Лілія Шатайло).

З вітальним словом виступив секретар ради Олександр Пузирук, подякував працівникам мистецького закладу – Старосинявській дитячій музичній школі, працівникам культури; відділу освіти, молоді, спорту, культури виконавчого комітету селищної ради, керівникам загальноосвітніх закладів та учнівській молоді за підтримку та виконання номерів благодійного концерту.

Кошти, зібрані під час благодійного заходу, будуть використані на допомогу землякам-військових.

Гордимось тим, що  ми – українці! А  наша  Україна – найкраща, найбагатша та  найчарівніша  держава!  Ми  все  поборемо! Все   буде  Україна!

Щиро  дякуємо  за  участь  в  благодійній  акції на  підтримку  Збройних  Сил  України! Адже час  усвідомити, що  нашу  Незалежність  слід  захищати кожного  дня  і  кожному  з  нас!

Бажаємо всім здоров’я. Нехай ворожі кулі минають наших Героїв. Всім нам мирного неба після перемоги!

 

Відділ культури, національностей, релігій та

 туризму виконкому селищної ради