СВЯТО В ОЖАРІВЦІ: 30 років НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

30-та річниця незалежності України відзначалася в Україні у 2021 році з нагоди річниці проголошення незалежності України 1991 року. У межах відзначення 30-річчя незалежності України в державі проведено понад 150 святкових заходів по всій території України під слоганом «Ти у мене єдина». Частинкою історії свят з нагоди цієї дати стали урочистості в селі Ожарівка на Старосинявщині.

«Україна – ТИ У МЕНЕ ЄДИНА!»

Пилявківською сільською бібліотекою проведено героїко-патріотичну годину, присвячену 30-річчю Незалежності України "Це моя Україна". Бібліотекар ознайомила присутніх з цікавими фактами про Україну. Згадали традиції та звичаї нашого народу, видатних діячів України, говорили про національні символи. Далі читачів чекала книжкова виставка: "Україна - ти у мене єдина!"

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ НЕЗАЛЕЖЕНОСТІ У ЦИМБАЛІВЦІ

Свято з нагоди 30-ої річниці Незалежності України стало чудовою нагодою для всіх жителів нашої держави, для всіх українців засвідчити свою любов до рідного краю, до України. До 30-ї річниці Незалежності у всій нашій країні відбулися урочистості з нагоди свята. Не стало виключенням і наше село Цимбалівка. Ввечері, 21 серпня, у сільському будинку культури відбувся святковий концерт до цієї дати. Звучали гарні слова про Україну. Всіх зі святом привітав староста села Козлик Сергій Васильович.

«МОЯ ЄДИНА Україна!»

В Ампільському сільському будинку культури пройшов святковий вечір, приурочений 30- ій річниці Дня Незалежності України «Моя єдина Україна». У святкуванні взяли участь колективи художньої самодіяльності будинку культури та аматори, діти і дорослі. Ведучою концерту була Леся Дворніцька. Звучали пісні у виконанні ансамблю «Беріжок», гарно виступили тріо, дуети та солісти, які дарували гостям святкового вечора теплі вітання, пісенні мотиви та поділилися позитивною енергетикою.

ДОШКА ПОШАНИ - 2021

Сьогодні під час урочистостей з нагоди 30-ої ювілейної дати Дня Незалежності України презентовано Дошку Пошани Старосинявської громади. 13 серпня 2021 року виконкомом Старосинявської селищної ради прийнято рішення № 03/2021 «Про відкриття Дошки Пошани Старосинявської селищної ради (територіальної громади)». Відповідно до ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з врахуванням пропозицій керівників підприємств, установ, організацій з нагоди 30-ої річниці незалежності України:

Вітання селищного голови з нагоди визначних державних свят – Дня Державного Прапора та 30-ої річниці Незалежності України!

Дорогі жителі Старосинявської громади і гості нашого містечка! Прийміть сердечні вітання з нагоди визначних державних свят – Дня Державного Прапора та 30-ої річниці Незалежності України!

У форматі «гарячої лінії» податківці популяризують одноразове добровільне декларування

З метою популяризації основних положень Закону України від 15.06.2021 року № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» в частині запровадження одноразового ( спеціального) добровільного декларування фізичними особами , в Старосинявській ДПІ ГУ ДПС у Хмельницькій області відбулася «гаряча лінія» за участі начальника податкової інспекції Галини Гук.

ТРИВАЄ ЕСТАФЕТА ДО 30-ої РІЧНИЦІ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Сільський клуб та бібліотека с.Йосипівка взяли участь у флешмобі, присвяченому 30 річчю дня Незалежності України. Україна – у вишиванках та сонячних короваях, рідний дім із запашним хлібом, неосяжні поля та блакитні плеса, ошатні ліси і безкрає небо… Україна – наша родина. Миру і благополуччя українцям! Про це найкраще у своїх творчих виступах презентували юні виконавці з нагоди 30-ої річниці Незалежності держави (ВІДЕО).

У ТЕЛІЖИНЦЯХ АСФАЛЬТУВАЛИ ДОРОГИ

У співпраці селищної ради та ПСП"Обрій" проведено поточний середній ремонт доріг комунальної власності Старосинявської селищної ради по вулицях Пушкінська, Боженка, Шаталова в селі Теліжинці. Протяжність відремонтованих доріг - 2км. Вартість виконаних робіт, більше 1,5 млн. грн. власних коштів ПСП"Обрій". Частка співфінансування Старосинявської селищної ради -150 тис. грн. Важливу справу благоустрою села Теліжинці на сьогодні значно покращено.

СЬОГОДНІ СЬОМА РІЧНИЦЯ СВІТЛОЇ ПАМ’ЯТІ…

7 років тому, 19 серпня 2014 року, в зоні АТО трагічно загинув наш земляк, Старосинявський селищний голова Олександр Трохимович Романенко, який у червні 2014 року вступив у ряди добровольців для захисту територіальної цілісності та недоторканості нашої держави.