06 листопада 2016 р. о 05 год 39 хвилин,  на пункт зв’язку 34-го державного пожежно-рятувального поста надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку в с.Паньківці, на вул. Святкова, 31. Про подію до Служби порятунку «101» повідомив господар будинку.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Старосинявського районного сектору, пожежу площею 16 кв. м локалізували о 06:01, ліквідували о 06:09. Завдяки оперативним та професійним діям вогнеборці врятували від знищення вогнем одну споруду.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено частково житловий будинок.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

За інформацією начальника Старосинявського РС ДСНС в Хмельницькій області Валентина Матіяша, нещасних випадків на пожежі не було, але четверо потерпілих знаходяться на лікуванні в КП «Старосинявська районна лікарня», котрі внаслідок пожежі мають певен ступінь отруєння чадним газом.
- Йде зима,  наступають морози, тому варто бути обережними із системами опалювання, перевірити вентиляційні канали та димоходи при пічному опаленні, - нагадує Валентин Володимирович,- адже на першому плані стоїть безпека життя людини.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису
 

Прес-служба ОТГ.