Фото без описуЯмковий ремонт доріг місцевого значення та їх благоустрій - питання на часі. Відповідно до Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання вулиць та доріг комунальної власності Старосинявської селищної ради на 2022-2025 роки, яку підтримали депутати селищної ради на сесії ради, тривають роботи щодо утримання та розвитку автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів місцевого бюджету.

Секретарем ради Олександром Пузируком затверджено зведений кошторисний розрахунок вартості ремонту та експлуатаційного утримання інфраструктури у сфері дорожнього господарства, шляхом виконання послуг з поточного ремонту дорожнього покриття, а саме:

  • ремонт та експлуатаційне утримання інфраструктури у сфері дорожнього господарства, шляхом виконання послуг з поточного ремонту дорожнього покриття по вул.Івана Франка (площа), смт.Стара Синява, Хмельницького району, Хмельницької області в сумі 199,914 тис. грн. (сто дев’яносто дев’ять тисяч дев’ятсот чотирнадцять грн.).

Тривають роботи на центральній площі, виконання ремонту – ліквідація вибоїн асфальтобетонного покриття пневмоструменевим методом проходить оперативно, задіяна техніка - машина для ліквідації вибоїн.  
 
Наразі відремонтовано ділянку центральної площі на вулиці Івана Франка 263 кв. м. 

Олег Ніколаєць,
начальник відділу містобудування, архітектури,
комунального майна, житлово-комунального 
господарства та благоустрою.