Фото без описуНа Хмельниччині відбувся семінар-тренінг «Формування мережі цифрових лідерів» для представників органів місцевого самоврядування області, який тривав з 24 по 25 квітня. Участь у відкритті семінару взяв заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

“Цифровізація стрімко увійшла в наше повсякденне життя і роботу. Уже сьогодні ми можемо пишатись чималими досягненнями у цій сфері, – сказав посадовець. – Тут зібралися прогресивні люди, з новим баченням, з новим мисленням. І це надихає. Надихає на те, що ми змінимо Україну на краще уже в найближчому майбутньому.”

Зазначимо, що цей тренінг покликаний сформувати мережу фахівців на рівні посадових осіб органів місцевого самоврядування, які виконують повноваження з формування і реалізації політики з цифрової трансформації на місцевому рівні. Відтак, учасники обговорили цілі регіональної цифровізації на 2024 рік та обмінялися регіональним досвідом, в розрізі підсилення особистісних та професійних якостей лідерів цифрової трансформації (CDTO) нашої області.

Учасники впродовж двох днів обговорювали методи побудови ефективної команди цифрових лідерів у громадах, знайомилися із передовими цифровими інструментами для ефективної роботи та отримали необхідні практичні знання для зміцнення власного потенціалу в умовах кризового реагування та відновлення.

В семінарі також взяли участь представники обласної та місцевої влади, центру підвищення кваліфікації, представники Програми розвитку ООН в Україні та запрошені експерти, Старосинявську громаду представляв головний спеціаліст відділу забезпечення діяльності ради, голови, секретаря та старост апарату селищної ради Дмитро Постернак.

Проведення такого заходу стало можливим завдяки Програмі розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки уряду Швеції в межах впровадження проекту «Посилене партнерство для сталого відновлення».

За матеріалами Хмельницької 
обласної військової адміністрації