16 серпня 2016 року з метою перевірки готовності до нового 2016-2017 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період розпочався об’їзд  навчальних закладів району комісією у складі заступника голови  Старосинявської  селищної  ради Лакусти С. В., начальника відділу освіти, молоді, спорту та культури виконавчого апарату селищної ради Пузирука О.М., спеціалістів методичного кабінету, представників районного управління Держпродспоживслужби та районного сектору ГУДСНС.

Основна увага під час об’їзду  звертається на проведення поточних ремонтів  приміщень навчального призначення, відомчого господарства, зокрема, котелень та харчоблоків, протипожежного захисту.

Членами комісії відзначається  в цілому належна підготовка   навчальних закладів  до нового навчального року, водночас керівництву деяких навчальних закладів вказується на ряд недоліків, які необхідно терміново усунути. 

Старосинявська селищна рада зосередила всі свої можливості на створення належних умов для навчання та виховання дітей, аби навчально-виховний процес проходив максимально продуктивно та затишно. З бюджету селищної ради  вперше виділено до 80 тис.  грн.. на проведення ремонтних робіт навчальних закладів громади.

Під час об’їзду члени комісії висловили  вдячність педагогічним колективам, батькам, спонсорам за допомогу у покращенні матеріально-технічної бази та створенні комфортних умов для навчання дітей.


 

Прес-служба ОТГ.