Лютий  2017 р.  ознаменувався сильними заметілями. Комунальні підприємства селищної ради – КП «Старосинявський комунгосп» та КП «Старосинявський центральний водоканал №1»  доклали максимум зусиль для ліквідації наслідків снігових заметів  на комунальних дорогах громади, виїжджаючи на виклики в.о. старост та місцевих мешканців.  Активно  долучилися рятувальники.

Ввечері  на пункт зв’язку 34-го державного пожежно-рятувального поста надходили повідомлення від  голови Старосинявської об’єднаної територіальної громади Здебського В.Е., в.о. старост, про те, що внаслідок ускладнення погодних умов (снігових заметів, обмерзання дорожнього покриття)  потрібно терміново розчистити дороги до  населених пунктів громади  та  надати допомогу  водіям авто, котрі застрягли у заметах.  При важких погодніх умовах    автомобіль МАЗ МАЗ ВХ7024ВХ, який прочищав дороги від снігових заметів,  скинуло з дороги і застряг на обочині, не міг самостійно продовжувати рух .

Прибувши на місце події, працівники ДСНС за допомогою автомобіля підвищеної прохідності та металевого тросу витягли автомобіль із снігового замету на розчищену проїжджу частину дороги. 

Найбільші  замети  ліквідовано на ділянках доріг до Пилявки, Щербанів, Мшанця, Пишок та Ожарівки,  Бабине. 

Прес-служба   ОТГ та  ДСНС.