В селі Іванківці в місцевому  сільському  клубі проходив схід села, в якому взяли участь голова Старосинявської  Об'єднаної Територіальної громади Віталій Здебський, перший заступник голови селищної ради з питань діяльності виконавчих органів Андрій Карпушин,  юрист  відділу Держгеокадастру в Старосинявському районі Ігор Нестерук. 

 На сході села досить болючими виявилися питання водопостачання населення, оскільки рівень вод в криницях значно знизився і люди мають намір будувати  водопровід. Дві башні залишилося у селі, які потрібно ввести в дію, зробити проекти на водогін, роботи чимало, і ланка досить відповідальна, тому потрібно було обрати голову сільського кооперативу, який би займався цими справами не тільки на словах, а й на ділі.  Голову обирали дискутуючи, майже годину.

  Питанням номер один було виділення ділянки для сільського пасовища , що активно обговорили і вирішили залишити частину земельних ділянок під пасовища, щоби їх не передали в оренду чи власність одному з орендарів земельних паїв.

   Селищний голова Віталій Здебський відмітив, що інтереси громади села мають бути захищеними, але є певні види робіт, якими згідно закону мають починати працювати самі мешканці  за принципом «Громада + Рада», тобто спільно, а селищна рада допомагатиме впроваджувати  ці проекти в життя. 

Прес-служба ОТГ.